Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica

Programes de mobilitat de la titulació

Dobles titulacions Internacionals GEEIA

Doble Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i Electrical Engineering

El Doble Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i Electrical Engineering amb la universitat finesa de Novia University of applied Sciences (Novia UAS) neix amb la voluntat de possibilitar als estudiants de les dues universitats d’assolir aquesta segona titulació reforçant i complementant el seu perfil acadèmic i professional del món de l’Enginyeria Elèctrica (per als estudiants de la UdL que vagin a Finlàndia) capacitant-los per a afrontar amb majors garanties d’èxit els seus futurs reptes laborals, així també com consolidar l’Anglès que es transforma en llengua d’ús diari tant en la seva vida quotidiana com acadèmica.

Donat que la doble titulació es vehicula a través dels processos de mobilitat que ofereix la UdL, no és fins al 3er curs del Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica que els estudiants poden accedir a cursar aquesta doble titulació (i acreditar el nivell B2 d’anglès necessari), que ofereix l’oportunitat d’estudiar com a mínim un any acadèmic (10 mesos o 2 semestres) a l’altra universitat i rebre, amb la mateixa durada que el Grau de la UdL, també el títol de l’altra institució.

Novia UAS és una universitat de campus dispers com la UdL distribuïts en diferents ciutats de la part occidental de Finlàndia. Campus Vasa està situat a la ciutat de Vaasa, una bonica ciutat situada a la costa oest de Finlàndia al costat d’un arxipèlag considerat patrimoni mundial. En aquest campus s’ofereixen estudis sobre tecnologia, administració d’empreses, salut i benestar.

Les llengües que es parlen són el finès i el suec, que tot i ser la segona llengua oficial a Finlàndia, parlada pel 5% de la població, és l'idioma principal d'ensenyament a Novia ja que el 25% de la població de Vaasa el parla.

Amb 13.000 estudiants, la ciutat s’adapta perfectament als estudiants, sobretot d’enginyeria ja que s’hi troba el major grup d’energia d’Escandinàvia, amb una indústria que exporta per valor de milions de milers d’euros anuals.

Novia UAS és un dels fundadors del centre d’investigació Technobothnia. Reforça la reivindicació de la regió de ser un important centre de coneixement tècnic. La col·laboració única entre tres universitats diferents garanteix una unitat de laboratoris ben equipada i polifacètica. El centre crea és un bon lloc de cultiu per a noves i innovadores formes de col·laboració amb clars beneficis, no només per al personal i estudiants de Novia, sinó també per a la indústria i l'economia.

Doble Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica & Engenharia Elétrica

El Doble Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica & Engenharia Elétrica amb la universitat brasilera de Facens  neix amb la voluntat de possibilitar als estudiants de les dues universitats d’assolir una segona titulació en una universitat estrangera que els capaciti per afrontar amb majors garanties d’èxit els seus futurs reptes laborals, així també com aprendre un nou idioma com és el Portuguès.

Donat que la doble titulació es vehicula a través dels processos de mobilitat que ofereix la UdL, no és fins al 3er curs del Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica que els estudiants poden accedir a cursar aquesta doble titulació, que ofereix l’oportunitat d’estudiar un any acadèmic (10 mesos o 2 semestres) a l’altra universitat i rebre, amb la mateixa durada que el Grau de la UdL, també el títol de l’altra institució. A més a més, per als estudiants brasilers suposa la possibilitat d’accedir als estudis de Màster en Enginyeria Industrial

L’Escola d’Enginyeria Facens es troba a la ciutat de Sorocaba. La ciutat, fundada el 1654, està situada a 90 km de São Paulo i té 670.000 habitants. FACENS és la primera institució d’educació superior del sector fundada a Sorocaba i que va obtenir el Premi Superior en concepte institucional del Ministeri d’Educació el 2018 entre altres premis d’altres institucions. S'ha convertit recentment en una universitat completa que ofereix, no només estudis d'enginyeria, sinó d'altres. FACENS és una institució emprenedora amb molts i diversdos laboratoris i centres d’innovació (Smart Campus, LIGA Facens, Ipeas, FabLab ...) orientats al sector professional i al desenvolupament, però també oberta a tots els estudiants que vulguin participar-hi. Cal destacar també els objectius de desenvolupament sostenible implicats en tots els seus projectes.

Sots-direcció de relacions Internacionals EPS

Alvaro de Gracia Àlvaro De Gracia

L'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida va endegar al 2013 un Pla d’Internacionalització que estableix els objectius i les accions a dur a terme per tal d’assolir la internacionalització dels estudis impartits a l’Escola. La posada en marxa i implementació del present pla és responsabilitat de l’equip de Direcció de l’EPS mitjançant el sots-director de Relacions Internacionals.

Cada Centre incorpora la figura  d’un coordinador acadèmic de relacions internacionals per tal de facilitar a l’alumnat una informació més precisa, acurada i pròxima respecte  a les seves expectatives de mobilitat. El coordinador acadèmic de relacions internacionals de l’Escola Politècnica Superior és el sots-director de l’Escola

Localització Contacte Horari d'atenció al públic

Campus de Cappont

Escola Politècnica Superior - Edifici CREA

Carrer Pere Cabrera, s/n - Deespatx 1.08

E-25001 Lleida (Catalunya)

eps.international@udl.cat

Tel. (+34)  973 00 35 77  
Fax.(+34)  973 00 35 75

World Wide EPS Meeting

wwepsmeeting

World Wide EPS Meeting

L'Escola Politècnica de la Universitat de Lleida considera el procés d'internacionalització del centre un aspecte clau. D'una banda, per al seu propi establiment i enfortiment com a centre de referència. D'altra banda, per al futur professional dels seus estudiants. Aquest procés ens permet afrontar el futur amb optimisme i una visió global i oberta del món.

Els futurs professionals que han sorgit de l'Escola Politècnica han de ser capaços d'afrontar els seus futurs reptes laborals amb les màximes garanties d'èxit, entendre i visualitzar de manera global les autèntiques i excel·lents oportunitats de treball que s'ofereixen a escala europea i mundial.

Aquest desig d'internacionalització se centra en quatre línies principals d'acció:

  • La internacionalització de la institució en tots els seus camps d'acció (teaxi, recerca i transferència).
  • La internacionalització de tots els membres de la comunitat universitària.
  • La internacionalització de la reseració i la transferència.
  • La consolidació d'una destinació internacional sòlida i d'alta qualitat per als nostres estudiants.

IAESTE LC Lleida

baixa

IAESTE LC Lleida

Des de 1948 IAESTE ha estat proporcionant a joves estudiants d’enginyeria i ciència de tot el món pràctiques remunerades, relacionades amb la seva experiència laboral. A més, ha sigut una font d’estudiants en pràctiques d’alta qualitat per a companyies i institucions de més de 80 països.

En IAESTE estem compromesos amb fomentar l’entesa cultural i impactar en el desenvolupament de persones joves a través del intercanvi internacional. Els nostres valors fonamentals d’amistat, confiança, respecte, professionalisme, desenvolupament i cooperació intercultural serveixen de base per a la nostra forta cultura organitzacional i com a principis que guien el nostre treball i activitats diàries.


Web IAESTE LC Lleida: http://dissenyweb.gddtec.udl.cat/2022-iaestelleida/

Web associació Española: http://iaeste.es/

Contacte delegació de Lleida: iaeste@udl.cat